Magazin online bijuterii argint EUROSILVER Arad – pret de producator

TERMENI ŞI CONDIŢII

www.eurosilver.ro este administrat de SC EUROSILVER SRL cu sediul in Arad, strada Caransebes nr. 20, nr.orc : J02/495/1995 , CUI : 7674158, Autorizatie ANPC nr. 1138 din 24.03.2004 inregistrata in registrul de evidenta prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSDCP cu nr. 25718

Dreptul de autor – o mare parte din produsele prezente pe site, denumirea firmei precum si elemente folosite la fabricarea bijuteriilor ( semifabricate ) sunt inregistrate la OSIM, fiind marci protejate.

Intregul continut al site-ului www.eurosilver.ro este proprietatea SC EUROSILVER S.R.L si este aparat de legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC EUROSILVER S.R.L al oricaror elemente din site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Preturile prezentate in site includ TVA ( 19%), insa nu includ cheltuieli de livrare in afara cazului in care se specifica express pe site acest lucru.

Nu exista o limita minima de pret a comenzii.

Livrarea produselor are o arie de acoperire nationala si se face oriunde in Romania, iar plata se face ramburs odata cu sosirea comenzii.

EUROSILVER isi rezerva dreptul sa intarzaie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de EUROSILVER SRL conform legilor romanesti.

SC EUROSILVER SRL isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor „termeni si conditii”, precum si ale preturilor produselor fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

GARANTIA se acorda conform certificatului de garantie anexat facturii.

Orice colet trimis catre noi neanuntat, cu plata la destinatie va putea fi refuzat, chiar daca produsul din colet este in garantie.

Daca produsul livrat nu ajunge in maxim 2 zile lucratoare la destinatie, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.

Comanda este considerata contract si se supune prevederilor legale. Cumparatorul va avea acces la istoricul comenzilor proprii prin accesarea contului propriu, aceste dae fiind pastrate in server.

Prin utilizarea site-ului www.eurosilver.ro utilizatorul se declara de acord cu „Termenii si conditiile” de utilizare de mai sus. Orice disputa care ar aparea intre SC.EUROSILVER SRL si clientii sai se va rezolva pe cale amiabila sau va fi solutionata in instanta, conform legilor in vigoare.

SC.EUROSILVER SRL nu poate fi considerat vinovat in cazul furnizarii unor informatii incorecte de catre cumparator. Dtaele personale ale cumparatorului pot fi corectate prin accesarea contului personal sau prin telefon la numarul 0772202533.

In cazul in care un client doreste o bijuterie cu alte culori de pietre decat cele afisate pe site, sau o bijuterie modificata, termenul de livrare va fi convenit de cele doua parti.

Partener cu https://www.mystique.ro – cazari in Arad la cele mai bune preturi.