Magazin online bijuterii argint EUROSILVER Arad – pret de producator

Politica de Retur

       SC. EUROSILVER S.R.L va ofera posibilitatea ca in masura in care produsele achizitionate nu sunt conform asteptarilor, sa beneficiati de retur in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea unui motiv (Ord. nr. 130/2000).
      Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor (Ord. nr. 130/2000).

      Rambursarea sumelor platite de catre client se va face cu respectarea prevederilor legale, in termen de cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator (Ord. nr. 130/2000).

      Clientul nu poate pretinde nici un fel de daune – morale sau materiale – peste valoarea sumelor platite pentru comanda / comenzi.

    ANULAREA COMENZII. RETRAGEREA DIN CONTRACT
    Potrivit Reglementarilor Contractelor cu Consumatorul (Informare, Anulare si Taxe suplimentare) si  prin OUG 34/2014 art.11 aveti dreptul sa anulati comanda in baza unei notificari scrise.

     Produsele vor fi returnate in ambalajul original, cu componentele sau accesoriile primite la cumparare.

     Obiectele trebuie sa aiba aspectul identic cu cel avut la primirea lor si, dupa caz, sa aiba sigiliile intacte sau sa nu prezinte urme care sa ateste operatiuni interzise de fabricant sau furnizor asupra produselor.

http://www.anpc.gov.ro/

Lasă un răspuns