Magazin online bijuterii argint EUROSILVER Arad – pret de producator

Despre Eurosilver®

Despre Noi

SC EUROSILVER® SRL a luat fiinta in anul 1995 si are ca obiect de activitate Fabricarea bijuteriilor si articolelor similare din metale si pietre pretioase si semipretioase.

         Dotata cu o tehnologie de prelucrare a metalului pretios de ultima generatie, societatea noastra a inceput sa intre pe piata interna in anul 1996 ajungand in cativa ani liderul pietei interne si continuand sa exporte bijuterii din argint in Italia si mai apoi Germania.

         SC EUROSILVER® S.R.L face parte dintr-un grup de firme cuprinzand SC SILVERMODA S.R.L si SC METALTEX S.R.L, administrand si 6 magazine en-detail sub numele SILVERPOINT.

         Desfacerea marfii se realizeaza prin vanzare directa de la sediul firmei sau prin agenti de vanzare, care se deplaseaza la clienti in orice zona din tara.

         Fluxul tehnologic existent ne permite sa facem orice model de bijuterie, avand posibilitatea sa facem matrite, turnare, prelucrare de finisare, lipit si incasetat pietre, precum si acoperire prin galvanizare cu argint, aur si rhodiu. De asemenea faptul ca suntem producatori ne permite sa va oferim posibilitatea de a putea alege si alte combinatii de culori de pietre decat cele existente pe site. Lucrand cu cristale Swarovski avem o paleta foarte larga de culori, aproape intregul sortiment de culori produs la uzinele Swarovski din Austria.

         Materia prima de baza folosita in procesul de fabricatie este argintul pe care il achizitionam de la partenerii nostri care il obtin din reciclarea de materiale cu continut de metal pretios, ajutand astfel la protejarea mediului si la reciclarea deseurilor. 

SC EUROSILVER® S.R.L 

Nr. ORC : J02/495/1995

CUI : RO7674158

Adresa : Arad, strada Caransebes Nr. 20

Cont Bancar: RO70RZBR0000060004566281  – RAIFFEISEN BANK ARAD

Capital Social : 8150 lei

Tel Fax: 0257 27 87 16

Autorizatie ANPC nr. 1138 din 24.03.2004

Nr. inregistrare in registru de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal – 25718.

Misiunea noastră

Viziune

Credinţe

In colaborare cu cazare la Pensiunea Mystique Arad la cele mai bune preturi din orasul Arad si cu magazinul online cu genti dama piele naturala Dellaconte.